Bedrijfsfotografie Studio Delta, in samenwerking met FairSterk

Wie is Studio Delta?

Studio Delta is werkzaam in de bedrijfstak Scheepsbouw en is gespecialiseerd in het technische ontwerp van ieder type of afmeting (super)jacht. De studio is gevestigd in de haven van Scheveningen en heeft inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring in de superjacht-industrie. Studio Delta wordt zowel nationaal als internationaal erkend.

De diensten van Studio Delta omvatten het complete ‘Naval Architecture’ en projectadvies voor jachten en dit doen zij voor zowel nieuwbouw als refits. Studio Delta staat bekend om hun klantgerichtheid, flexibiliteit, technische kennis en persoonlijke toewijding aan hun klanten.

Bedrijfsfotografie voor de website van Studio Delta

Op de website van Studio Delta werd tot nu veel gebruik gemaakt van stockfoto’s. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar het maakt het wel een stuk minder persoonlijk. Het is dan ook veel leuker om de sfeer en collega’s van Studio Delta naar voren te laten komen.

Naast de goede sfeer en fijne collega’s heeft Studio Delta ook nog eens een supermooi nieuw kantoor in de haven van Scheveningen. Daarom besloten we om bij hun op kantoor deze nieuwe bedrijfsfoto’s te maken.

De nieuwe websitefoto’s bestaan uit zowel detailshots als bedrijfsportretten en overzichtsfoto’s van het kantoor. Zo krijg je een compleet beeld van het bedrijf en kun je de sfeer eigenlijk op afstand al aflezen. Om deze reden zijn deze foto’s ook gebruikt voor de ‘Werken bij’ website van Studio Delta.

Vraag je fotoshoot aan bij Heisa. Dé bedrijfsfotograaf in Rotterdam.

Liever direct iemand spreken? Bel 010 737 13 39