Bedrijfsfotografie voor de website van Expats Forward

Wie is Expats Forward?

Expats Forward brengt bedrijven dichter bij elkaar en zorgt voor een efficiëntere samenwerking door middel van taaltrainingen en coaching. Expats Forward is dus niet zomaar een taalcoach en staat echt voor de verbinding tussen mensen.

Zo trainen ze onder andere managers om moeiteloos een intercultureel team aan te kunnen sturen, laten ze expats verbonden raken met Nederland en met het bedrijf en leren ze uiteraard de Nederlandse taal en cultuur beter te begrijpen. Expats Forward heeft ervaring als docent op universiteiten in verschillende landen en hanteert een flexibele planning met zowel avond- als dagtrainingen.

Bedrijfsfotografie voor de website van Expats Forward

Hiervoor benoemde we het al even snel: voor Expats Forward hebben we niet alleen bedrijfsfoto’s gemaakt, maar ook de branding, webteksten en strategie verzorgd. Dit is natuurlijk een groot voordeel want zo wisten wij precies hoe we de bedrijfsfotografie het beste in konden steken!

Voordat we aan de slag gaan met de bedrijfsfotografie, kijken we altijd goed naar waar deze foto’s gebruikt gaan worden. In dit geval is het belangrijkste de website. Want bij nieuwe webteksten, horen natuurlijk ook passende foto’s! Dit versterkt elkaar. De beelden worden ook gebruikt voor Social Media – voornamelijk Linkedin.

Omdat bij Expats Forward een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel staat, wilden wij dat gevoel ook terug laten komen in de foto’s. Om het zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te houden hebben we ook een cursist gevraagd om model te komen zitten voor de foto’s. Er is dus niets in scène gezet.

Naast foto’s van hoe Expats Forward werkt, hebben wij ook voor een nieuw bedrijfsportret mogen zorgen. Deze wordt onder andere gebruikt op de homepage van de website en Linkedin.

Vraag je fotoshoot aan bij Heisa. Dé bedrijfsfotograaf in Rotterdam.

Liever direct iemand spreken? Bel 010 737 13 39