Bedrijfsfotografie voor ZNI in samenwerking met FairSterk

Wie is installatiebedrijf ZNI?

ZNI staat voor Zuid-Nederlands Installatiebedrijf en heeft inmiddels al 35 jaar ervaring in de installatietechniek. Ontstaan als dorpssmid in de jaren ’60 en uitgegroeid tot het huidige ZNI. In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in meerdere disciplines binnen de installatietechniek.

Fotograferen op meerdere locaties voor een compleet beeld

Voor deze reportage hebben wij een gehele werkdag uitgetrokken. We begonnen namelijk op het kantoor en we zijn vervolgens naar twee verschillende projecten gereden. Bij het ene project fotografeerde wij een installateur in een woonwijk, voor het andere project waren we aanwezig in een nieuw distributiecentrum van de Jumbo. Zo heb je een zeer compleet beeld van de diversiteit aan opdrachten en werk binnen het bedrijf.

Bedrijfsfotografie voor de website en social media campagnes

De bedrijfsfoto’s voor ZNI zijn voornamelijk gebruikt bij het opzetten van social media campagnes voor het aantrekken van het juiste personeel. Deze campagnes worden ingezet op meerdere social media kanalen: Instagram, Facebook en Linkedin. Omdat ook de foto’s op de website van ZNI aan vervanging toe waren, zijn de foto’s ook hier gebruikt. Zowel op de algemene website, als op de Werken bij ZNI website.

Ons doel was het personeel van ZNI met passie voor hun vak te fotograferen. Of dat nu op kantoor is of op locatie: het personeel staat centraal. Ook hebben we geprobeerd om zowel de senioriteit, als je jongere medewerkers te laten zien. En dat is goed gelukt, al zeggen wij het zelf!

Vraag je fotoshoot aan bij Heisa. Dé bedrijfsfotograaf in Rotterdam.

Liever direct iemand spreken? Bel 010 737 13 39