Bedrijfsfoto's voor de website en social media van Atelier 19

Atelier 19

Specialist in interieurbouw en meubels maken

Atelier 19 is gespecialiseerd in interieurbouw en het maken van meubels op maat. Van complete interieurs tot een tv meubel op maat. Zij kunnen alles maken waar jij van droomt. Heb je bijvoorbeeld iets op Pinterest gezien en kan je dit niet vinden in een woonwinkel? Atelier 19 kan het voor je maken!

Bij Heisa houden wij ons bezig met verschillende soorten bedrijfsfotografie. Het is dan ook een leuke uitdaging als wij meerdere typen bedrijfsfotografie met elkaar kunnen combineren.

Foto's die aansluiten bij de cultuurwaarden

Voor Atelier 19 mochten wij niet alleen bedrijfsportretten maken, maar schoten wij ook foto’s van meerdere projecten op locatie. Daarnaast hebben we ook foto’s gemaakt van de werkzaamheden in de werkplaats. Deze foto’s zijn allemaal gebruikt op de nieuwe website van Atelier 19, welke wij ook voor ze hebben mogen realiseren. Naast dat de foto’s gebruikt worden op hun website, worden deze ook gebruikt op hun Social Media-kanalen waaronder Instagram, Pinterest en LinkedIn. Zo heeft Atelier 19 op elk platform dezelfde uitstraling.

Alle foto’s die we voor Atelier 19 hebben gefotografeerd zijn op basis van hun cultuurwaarden: vakkundig, eigen en inspirerend. Zo sluiten de foto’s perfect op de positionering van Atelier 19 aan.

Vraag je fotoshoot aan bij Heisa. Dè bedrijfsfotograaf in Rotterdam.

Liever direct iemand spreken? Bel 010 737 13 39