Bedrijfsportretten voor Fegon Waterbehandeling

Wie is Fegon Waterbehandeling?

Ben je op zoek naar een waterontharder? Dan zit je bij Fegon aan het juiste adres! Fegon is namelijk dé fabrikant van waterontharders en waterzuiveringssystemen voor de zakelijke wederverkoop. Door de hoge kwaliteit van hun producten is Fegon uitgegroeid tot een van de grootste spelers in Nederland op het gebied van waterbehandeling.

Fegon levert waterontharders voor zowel de particuliere en zakelijke markt. Daarnaast leveren ze ook waterzuiveringssystemen voor de dentale markt. Hun afnemers zijn groothandels en dental depots verspreid over heel Nederland. De producten zijn onder andere te koop bij (web)winkels, keuken- en sanitair speciaalzaken en bouwmarkten.

Bedrijfsportretten in een lifestyle jasje

Voor deze bedrijfsportretten reden wij naar het hoofdkantoor van Fegon. Het hoofdkantoor is gevestigd in Alblasserdam en hier zit niet alleen het kantoor, maar het is ook één van hun distributiepunten. De twee heren die wij mochten portretteren zijn Jeroen en Roel, verantwoordelijk voor de marketing en commerciële tak van Fegon.

We hebben gekozen voor bedrijfsportretten in een lifestyle jasje, zodat je aan de foto’s kunt zien waar ze werkzaam zijn. Want als je een mooie locatie hebt, waarom zou je daar dan geen gebruik van maken? We hebben op meerdere locaties in het pand bedrijfsportretten gemaakt zodat we veel afwisseling hebben in beelden. Zo hoef je niet altijd dezelfde soort foto’s bij je Linkedin-berichten te plaatsen.

In het kantoorpand hebben we zowel buiten als binnen gefotografeerd en binnen hebben wij in sommige gevallen gebruik gemaakt van flitslicht. Wij beschikken over flitsers op accu, zodat wij in slechtere lichtomstandigheden toch mooie en heldere foto’s kunnen schieten.

Vraag je fotoshoot aan bij Heisa. Dé bedrijfsfotograaf in Rotterdam.

Liever direct iemand spreken? Bel 010 737 13 39