Beeldbankfotografie voor Staalconstructiebedrijf Voscon

Wie is Voscon?

Voscon is een allround constructiebedrijf dat gespecialiseerd is in onder andere constructiewerken, apparatenbouw, machinebouw, buitentrappen en nog veel meer. Zolang het van metaal is! Hun pay-off is dan ook niet voor niets ‘Wat hebben we niet van metaal gebouwd?’.

Ook vind je bij Voscon alles onder één dak. Zo hoef je niet met meerdere partijen samen te werken voor hetzelfde resultaat, wel zo handig toch? Dit zorgt niet alleen voor tijdsbesparing, maar ook voor minder stress. Bij Voscon kun je dus terecht voor ontwerp, productie, montage én onderhoud.

De vonken vlogen er letterlijk vanaf!

Net als veel andere klanten is ook Voscon erg actief op social media, met name Instagram en Linkedin. Daarom hebben zij geregeld nieuw beeldmateriaal nodig. Niet alleen voor social media, maar ook op hun website worden deze foto’s gebruikt. Superfijn toch als je dan een beeldbank bij de hand hebt?

Voscon heeft een ruime werkplaats waar dagelijks medewerkers bezig zijn met o.a. het lassen van constructies. Wij hebben voor Voscon op locatie actiefoto’s gemaakt van medewerkers die aan het lassen zijn, een ervaren collega die al meer dan 20 jaar bij Voscon werkt en leidinggevende die stagiaires uitleg geven. Zo heeft Voscon weer genoeg beeldmateriaal voor hun socials en de website.

Vraag je fotoshoot aan bij Heisa. Dè bedrijfsfotograaf in Rotterdam.

Liever direct iemand spreken? Bel 010 737 13 39